23948sdkhjf

Danisco giver Novozymes kamp til stregen

Danisco lancerer enzymer til produktion af cellulosebaseret ethanol og andre avancerede biobrændstoffer fra råvarer, der ikke er baseret på fødevarer.
Genencor, en division under Danisco A/S, lancerede i går Accellerase® DUET på Renewable Fuels Associations 15. årlige nationale ethanolkonference i Orlando, Florida. Produktet er den seneste generation af selskabets serie af enzymer, der konverterer biomasse til sukker – et vigtigt element i produktionen af cellulosebaseret ethanol og andre avancerede biobrændstoffer og biokemiske produkter fra råvarer, der ikke er baseret på fødevarer.

- Genencor har en lang tradition for at skabe alternative, vedvarende brændstoffer til brug i kampen mod klimaændringer, siger Philippe Lavielle, Executive Vice President for Business Development i Genencor og fortsætter:

- Obama-regeringen bekræftede tidligere på måneden, at den fortsat støtter udviklingen af vedvarende brændstoffer, hvilket er både opmuntrende og spændende. Efter mere end 10 års investeringer i dette område og med en global produktionsinfrastruktur i verdensklasse er Genencor nu klar til at støtte en hurtig udbredelse af cellulosebaserede biobrændstoffer. Accellerase® DUET ser ud til at blive den standard, som branchen efterspørger med hensyn til omkostninger og ydeevne, slutter Philippe Lavielle.

Lanceringen af Daniscos enzym kommer i samme uge, som Novozymes præsenterede sit enzym til forbedring af produktionen af biobrændstoffer.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095