23948sdkhjf

Seas-NVE og Amplex i nyt samarbejde

Seas-NVE har indgået aftale med Amplex A/S om yderligere effektivisering af vejbelysningen i Seas-NVEs område.
Seas-NVE har i de seneste år etableret sig som leverandør af udendørs belysning. Med effektiv overvågning af eksempelvis gadelys, sikres høj kvalitet og mindre energiforbrug.

- Gadelys udgør en ikke ubetydelig del af en kommunes samlede energibudget, så det har stor betydning, hvis man kan skære blot 10% af den samlede udgift fra ved at optimere de perioder, hvor lyset er tændt, udtaler Niels-Erik Hansen, Key Account Manager hos Seas-NVE.

- Med klimaforandringer på dagsordenen er det vigtigt, at vi hele tiden ser på, hvor vi kan bidrage til energi-effektiviseringer.

Med AmpLight løsning, kan Seas-NVE styre tænd- og sluktider meget præcist og sikre, at gadelyset kun er tændt efter vejmyndighedens anvisninger. På en central server kan Seas-NVE følge med i driftsdata og desuden modtage alarmer, hvis der er problemer med gadebelysningen.

Indenfor de næste måneder bliver det tilmed muligt at kunne dæmpe hver vejstrækning/armatur individuelt, hvilket vil give uanede muligheder for at tilpasse belysningen til det aktuelle behov hen over døgnet. Samtidig vil klimaet nyde godt af energibesparelserne.

Salgsdirektør i Amplex A/S, J. Severin Jensen, ser frem til det nye samarbejde:

- Vi forventer os meget af dette projekt. Seas-NVE har en professional tilgang til gadelys, installation og vedligeholdelse, og de er også meget visionære på en lang række andre områder. Derfor ser vi også muligheder for at udbygge samarbejdet til andre områder indenfor intelligent energi styring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078