23948sdkhjf

Wave Star Energy konkurs

En tvist blandt aktionærerne i bølgeenergiselskabet Wave Star Energy har blokeret for tilførelse af yderligere kapital.
Bestyrelsesformand for Wave Star Energy Jørgen Mads Clausen vil sammen med sine brødre købe aktiverne i det kuldsejlede Wave Star Energy og føre aktiviteterne videre i andet regi, skriver Nordjyske.dk.

Det var som nævnt en tvist blandt aktionærerne, der har blokeret for tilførsel af kapital og resulteret i en konkursbegæring.

Enighed om konkurs – uenighed om vilkår
Bestyrelsen har enstemmigt vedtaget at indlevere en konkursbegæring til Sø- og Handelsretten. Derimod har der været knap så stor enighed om vilkårene i selskabet.

- Situationen er ganske enkel - kassen er tom, og der er ikke udsigt til ny kapital fra investorerne. Mine brødre og jeg har været villige til at skyde yderligere kapital ind i Wave Star Energy, men vi har ikke kunnet blive enige om vilkårene med den anden aktionær, tidligere direktør Per Resen Steenstrup, siger Jørgen Mads Clausen ifølge Nordjyske.dk. og han tilføjer:

-Uden likviditet og uden udsigt til, at selskabet umiddelbart kan skabe indtægter, der kan give et positivt cash flow, så vi ingen anden udvej end at indstille til bestyrelsen, at den begærede selskabet konkurs. Det er en meget beklagelig situation, ikke mindst for virksomhedens medarbejdere.

En unødvendig situation
Direktør for Wave Star Energy Bent Kristensen beklager situationen over for TV Midt-Vest.

- Det er meget beklageligt og efter min opfattelse helt unødvendigt, at vi er nået til denne situation.

Han håber, at Jørgen Mads Clausen og brødrene Clausen finder en hurtig løsning på videreførelse af aktiviteterne – især af hensyn til de 20 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094