23948sdkhjf

Dong Energy bliver en del af ClimateCircle

Dong Energy indtræder i Climate Circle-samarbejdet og vil bidrage med omfattende erfaring og viden inden for vedvarende og bæredygtig energi.
ClimateCircle er et offentligt-privat partnerskab, der er dannet med det formål at sikre, koordinere og udbygge samarbejdet mellem Holstebro kommune og virksomhederne omkring Nupark i Holstebro for at øge anvendelsen af vedvarende energi.

Vedvarende energi skal skabe vækst
Holstebro Kommune har som initiativtager taget et indledende skridt til at skabe øget erhvervsvækst i området. Udgangspunktet var den unikke samling af kompetencer der er i området, som har bevirket at kommunen har højeste andel af vedvarende energi (45 %) i Region Midtjylland. Sammen med de lokale affalds- og forsyningsvirksomheder blev ClimateCircle opstartet for at accelerere den positive udvikling.

Waste-to-energy
De deltagende virksomheder er anerkendte for deres viden inden for udvikling, etablering og drift af bæredygtig energi. Med Dong Energy’s indtræden i styregruppen for ClimateCircle er hele værdikæden fra affald til energi nu repræsenteret. Dermed er et decideret ”cleantech cluster” etableret inden for ”waste-to-energy” sektoren.

- Dong Energy er et ledende nordeuropæisk energiselskab. Vi forventer at få stor gensidig nytte af Dong Energy som partner, og glæder os til at vise vi kan gøre en forskel sammen til gavn for klimaet og lokalområdet. udtaler ClimateCircle’s manager John Sohn.

- Fra Dongs side er vi glade for at kunne understøtte den vedvarende energiudvikling i lokalområdet og ser frem til et konstruktivt samarbejde med kommunen og virksomhederne i Climate Circle, udtaler Niels Bergh-Hansen, koncerndirektør i Dong Energy.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128