23948sdkhjf

USA skal lære om dansk affaldsforbrænding

Den danske model for affaldsforbrænding bliver nu beskrevet i den hæderkronede amerikanske avis New York Times - Muligvis som et eksempel til efterlevelse.
Borgmester i Hørsholm kommune og formand for Nordforbrændings bestyrelse Morten Slotved stiller op til et interview med avisen New York Times. Formålet er at fortælle om den danske model for affaldsforbrænding. Det oplyser Frederiksborg Amts Avis.

- I USA har man en helt anden holdning til affald. I New York sætter man alt affaldet på godsvogne og kører det til Ohio, som ligger næsten 1000 kilometer væk. Der dumper man det i et stort hul og gør ikke mere ved det, siger Morten Slotved til avisen.

Amerikansk forundring over placering
- Amerikanerne undrer sig over, hvordan det i Danmark og flere steder i Europa kan være lovligt at lægge et stort forbrændingsanlæg tæt på de pæne kvarterer, hvor de rige bor, fortæller Morten Slotved.

Det er her, han og naboerne til Nordforbrænding kommer ind i billedet. De skal fortælle, hvorledes det er at bo side om side med et forbrændingsanlæg, der hvert år tager imod op mod 140.000 tons nordsjællandsk skrald.Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078