23948sdkhjf

Fra oliefyr til flisvarme i tyndt befolket område

Fjerritslev Fjernvarme vil snart levere CO2-venlig fjernvarme til et nyt meget tyndt befolket område syd for Fjerritslev. Det er blandt andet skiftet fra olie-fyr til flisvarme, der trækker.
Beboerne i Skerping, Korsholm, Ørebro, Gøttrup, Husby, Trekroner, Skræm og Bonderup syd for Fjerritslev vil snart kunne skrue op for den CO2-venlige fjernvarme. Det oplyser talsmand Steen Andersen, Gøttrup, til Nordjyske.dk.

Han har i nogen tid arbejdet med planer om at blive koblet på fjernvarmenettet.
- Vi er oppe på 234 husstande, og det er ikke helt 70 pct., men vi venter tallet vokser stille og roligt efterhånden, også fordi der er økonomisk tilskud til at udskifte ældre oliefyr, forklarer han om tilslutningen i området.

Fjerritslev Fjernvarme vil således være medvirkende til, at de 234 husstande skifter oliefyret ud med flisvarme.

Inden for tre uger vil der bleve sendt et konkret projekt til godkendelse til Jammerbugt Kommune. Steen Andersen forventer, at hele ledningsnettet vil være klar i 2011.

- Det er et bevis på, at det også kan betale sig at få CO2-venlig fjernvarme ud i et forholdsvis tyndt befolket område, siger han om den store opbakning fra både befolkningen samt fjernvarmeværkets bestyrelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109