23948sdkhjf

Verdo udskifter halogen med LED i Randers Kommune

Verdo har vundet 4-årig kontrakt omkring drift og vedligeholdelse af signalanlæg i Randers Kommune. Verdo skal blandt udskifte halogen-lanterner med LED-lanterner.
Randers Kommune har valgt Verdo til at stå for driften og vedligeholdelsen af signalanlæg. Det drejer sig om drift og vedligehold af anlæggene, det ydre udstyr og udskiftning af halogen- til LED-lanterner. Samarbejdet mellem Verdo og Randers Kommune startede den 1. januar 2010 og løber 4 år frem.

Sidst Randers Kommune havde drift og vedligehold af signalanlæg i udbudsrunde var Verdo, dengang under navnet Energi Randers, også vinderen af projektet. Hos Nils Ole Schiønning, arbejdsleder for entreprisen, er der glæde over udfaldet.

- Det glæder mig, at Verdo kan fortsætte det gode samarbejde med Randers Kommune. Medarbejderne er kommet med gode idéer og har været med til at planlægge signalanlægsdriften i kommunen, så vi har kunnet give et konkurrencedygtigt tilbud og kan udføre arbejdet så effektivt som muligt, siger han.

Verdo servicerer trafikudstyr i flere andre kommuner, heriblandt Mariager Fjord Kommune, Syddjurs Kommune og Favrskov Kommune. Den genvundne licitation i Randers er tegn på et solidt samarbejde mellem Verdo og kommunerne.

Fra halogen- til LED-lanterner
Verdo entreprise skal som et led i kontrakten foretage udskiftning fra halogen- til LED-lanterner. Med udskiftningen til LED vil kommunen fremadrettet kunne opnå en række be-sparelser.

- LED-indsatser er baseret på en teknologi, hvor strømforbruget er 20 % lavere. Udover det har de en længere levetid, som for Randers Kommune betyder, at de i stedet for at udskifte indsatserne hvert år nu kan nøjes med at få skiftet dem hvert 10 år, forklarer Nils Ole Schiønning.

Samtidig nedsættes udledningen af CO2 på grund af det lavere strømforbrug på 20 %. LED-indsatserne er altså energieffektive, robuste og har en lang levetid. Det er fremtidens lyskilde.





Kilde: Verdo

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.677