23948sdkhjf

To-cifrede millionordrer til Tjæreborg Industri

I september 2016 var Tjæreborg Industri ved at lægge sidste hånd på solvarmeprojekter i Silkeborg, Bredsten-Balle og Toftlund. Dengang fortalte salgsdirektør Leif Hornbak at man ikke forventede, at det vilde solvarme-ridt ville vare ved, da det på daværende tidspunkt så ud til, at 2016 var sidste år, hvor solvarmeprojekter kunne udløse energibesparelser hos fjernvarmeværkerne.

-  Men rygtet vil vide at energibesparelserne fortsætter i den nye energiaftale og hvis det er tilfældet, så forventer vi da at solvarmeprojekterne fremadrettet vil fylde godt op, sagde han dengang til Energy Supply.

Solvarme i Vivild
Rygtet talte sandt og solvarme er stadig en del af det nye energiforlig i hvert tilfælde for de næste mange måneder og nu har Vivild Varmeværk placeret en to-cifret millionordre hos Tjæreborg Industri.

Her skal man levere 6.124 kvadratmeter solfangere, nærmere betegnet 486 solpaneler, i totalentreprise.

Solfangerne kommer fra Arcon Sunmark i Skørping, der som underleverandør til Tjæreborg Industri også skal stå for rørarbejdet til anlægget.

- Arbejdet i Vivild er påbegyndt. Vi er i fuld gang. Vi forventer idriftsættelse lige inden sommerferien og afslutning i augustmåned, fortæller Leif Hornbak til Energy Supply.

Ordren i Vivild ligger i omegnen af 13 mio. kr. eks. Moms.

Fjernvarme i Egedal
Udover ordren til Vivild Varmeværk har Tjæreborg Industri ligeledes landet en ordre fra Egedal Fjernvarme på etablering af fjernvarmerør til cirka 80 nye forbrugere.

I Egedal er Tjæreborg Industri netop i skrivende stund så småt ved at trække i arbejdstøjet for at eksekvere den 11 mio. kroner store ordre.

- Vi går i gang i denne uge, fortæller Leif Hornbak.

Det er ikke kun i Vivild og Egedal Tjæreborg Industri slår sine folder i øjeblikket. I Hobro er man ved at opføre et flisfyringsanlæg til 45 mio. kr. Det skal stå færdigt i efteråret. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109