23948sdkhjf

Ejerskifte og vækstambitioner hos Dansk Vindmølleservice

Dansk Vindmølleservice har fået én ejer i stedet for to og satser nu på øget omsætning og flere jobs.
Grundlæggerne af Dansk Vindmølleservice i Nykøbing Falster er efter seks år gået hver til sit. Hans Melchior har solgt sin andel af virksomheden til kompagnonen Jimmy Thulin, der med hjælp fra bank, revisor og sikkerhed fra Vækstkaution har fået fem af de otte millioner, det koster at blive eneejer og at opgradere medarbejdernes kvalifikationer.

- Vindmøllerne bliver mere specialiserede med el, hydraulik og computere, og det bliver mere og mere vanskeligt for teknikere at betjene flere typer. Vi kan yde service på alle møller fra Vestas og opkøbte firmaer som NEG, Nordtank og Micon, og vi kan klare de små møller fra Siemens, men vi vil også kunne betjene ejerne af de store Siemens-møller, fortæller Jimmy Thulin til ErhvervsBladet.

Dansk Vindmølleservice henter godt halvdelen af omsætningen, der i 2009 udgjorde 24-25 mio. kr., på reparation og service og den anden halvdel på at udskifte og justere gear på møllerne.

Jimmy Thulin håber, at omsætningen i løbet af et par år rammer de 35 mio. kr., samtidig med at medarbejderstaben på 15 mand gerne skulle udvides med en fire-fem stykker.

Han lægger da heller ikke skjul på, at opgraderingen af stabens kompetencer til at omfatter flere typer af møller gerne skulle munde ud i mere salg – og gerne i udlandet. Virksomheden har allerede arbejde i Tyskland, USA og Grækenland, men vil gerne rette fokus mod Sverige og fornyet fokus mod USA, hvor Jimmy Thulin ser store muligheder.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079