23948sdkhjf

Aktionærer utilfredse med Scan Energy

Efter den fejlslagne børsnotering må Scan Energys aktionærer se værdier for op mod 1 mia. skrumpe ind, hvilket har medført uro blandt netop aktionærerne.
De mange aktionærer i Scan Energy, der hovedsageligt er landmænd, må erkende, at store dele af de værdier, der er skudt i projektet Scan Energy og dennes børsnotering i Frankfurt, er tabt. Det er den fejlslagne børsnotering i december 2009, der er årsag til hele miseren.

- Vi har samlet op imod 100 småaktionærer, så vi taler med en stemme. De er meget frustrerede. De var blevet stillet i udsigt, at det var en rigtig god investering og mange havde rigtigt gode projekter (med vindmøller, red) som gav et pænt afkast, som de sælger og får aktier i bytte, siger Arne Højgaard til dagbladet Børsen. Han er landmand og har skudt, hvad der svarer til projekter for et tocifret millionbeløb, ind i Scan Energy.

Scan Energys direktør Karsten Olsen erkender nu, at en værdisættelse af aktierne til 24,21 euro stykket var skudt lidt over mål, og han beklager meget den situation selskabet og aktionærerne er havnet i.

Arne Højgaard og de resterende aktionærer har fået tilsagn om et aktionærmøde den 20. januar, hvor de håber at få en konstruktiv dialog i gang med Scan Energy.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095