23948sdkhjf

Gridmanager A/S stormer frem

Viborg-virksomheden Gridmanager A/S har stor succes med udvikling og salg af strømbesparende løsninger til små- og mellemstore virksomheder. På et år er man gået fra én til 12 ansatte.
Ifølge forretningsplanen skulle den unge Viborg-virksomhed Gridmanager A/S have ti test-kunder ved udgangen af første kvartal 2010. Heldigvis for stifter og direktør Mogens Birkelund er de allerede i hus. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Virksomheden, der er blandt de seks nominerede til Viborg Erhvervsråds iværksætterpris, har et par år på bagen, og for bare et år siden stod det skidt til. Men en ambitiøs udviklings- og forretningsplan har givet virksomhedens strøm-spareløsninger luft under vingerne. På bare et år er Gridmanager gået fra at være en enmandsvirksomhed til at være en virksomhed med tolv ansatte.

Blandt virksomhedens første kunder finder man en række store, mindre og mellemstore virksomheder i Midt- og Vestjylland.
- Det er en klar fordel, at vore test-kunder ligger så tæt på, at vi hurtigt kan rykke ud og løse eventuelle problemer. Som noget af det næste vil vi også gerne have et par test-virksomheder i Viborg eller nærmeste omegn, siger Mogens Birkelund om sine fremtidsplaner, der også omfatter tre-fire nyansættelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141