23948sdkhjf

Investorer kræver ændringer i Greentech-bestyrelse

Investorerne i Greentech Energy Systems har indkaldt til ekstra-ordinær generalforsamling i håbet om at holde udskiftningsdag i bestyrelsen.
Investorerne i Greentech Energy Systems er overbeviste om, at man har aktionærernes opbakning til at foretage ændringer i bestyrelsen. Derfor har man indkaldt til ekstra-ordinær generalforsamling. Det skriver Berlingske Business.

Det er blandt andet storaktionæren Staxbo, der står bag indkaldelsen.

Ønsket om udskiftninger på fremtrædende poster udspringer af ønsket om at sætte en ny dagsorden, nu hvor de værste finansieringsproblemer er overstået, og vindmøllerne snurrer i Syditalien.
- Nu er vi kommet igennem stormen, og båden er kommet i land. Og så kunne vi sige, at nu tager vi en slapper i fire måneder, og så kigger vi på det igen. Men der skal ganske enkelt tempo på virksomheden. Nu er der en ny dagsorden, nogle nye problematikker og nogle nye spændende muligheder, siger en repræsentant fra Staxbos ledelse til RB-Børsen.

Repræsentanten understreger, at der ikke er ”megen utilfredshed” med den siddende bestyrelse, men at nye omstændigheder kræver nyt blod.

Bestyrelsen vil, hvis alt går som Staxbo håber, fremover bestå af fem personer i stedet for seks, og med en ny mand i spidsen i stedet for siddende formand Svend Sigaard. Her peger Staxbo i stedet på den tidligere diplomat Michael Mørch.

Investeringsselskabet Staxbo kontrolleres af Ole Staxen og Borris Tangaa Nielsen gennem holdingselskaber. Eneste anden oplyste storaktionær i Greentech er investeringsselskabet SmallCap Danmark.

Udskiftninger i bestyrelsen betyder ikke nødvendigvis udskiftninger i direktionen, lyder det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.077