23948sdkhjf

Greentech Energy Systems: Projektfinansiering på plads

Virksomheden Greentech Energy Systems kan nu oplyse at projektfinansieringen af Monte Grighine-projektet er på plads og den første mølle tilsluttet.
Greentech Monte Grighine Srl. har nu modtaget meddelelse fra de lånegivende banker om, at alle betingelser og forudsætninger for træk på projektfinansieringen er opfyldt, og at lånefaciliteten er blevet operationel. Det endelige låneprovenu andrager 95,4 mio. euro, hvoraf 46,8 mio. euro udbetales til Greentech Energy Systems A/S.

I forlængelse heraf har Greentech Monte Grighine Srl. indgivet en anmodning om udbetaling under lånet. I henhold til den indgivne anmodning vil første udbetaling under lånet ske den 15. december 2009. Greentech Energy Systems A/S' andel af første træk på lånet andrager EUR 39,9 mio. Det resterende lånebeløb vil blive udbetalt i løbet af 2010.

Det kan samtidig oplyses, at den første vindmølle på projektet er tilsluttet nettet og har påbegyndt kommerciel produktion. Commissioning og dermed kommerciel produktion af alle møllerne forventes afsluttet inden for de næste 2 måneder.

Kilde: Greentech Energy Systems

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078