23948sdkhjf

Mærsk forbereder ansatte på demonstrationer

COP15 - De varslede klima-demonstrationer mod erhvervslivet og Københavns Havn har fået A.P. Møller-Mærsk til at bede ansatte om at tage deres forholdsregler.
I dag vil aktivister under demonstrationen Our Climate – Not Your Business forsøge at trænge ind i virksomheder.

Arrangørerne bag demonstrationen skriver på deres hjemmeside:

- Målet med dagens aktion er at forstyrre de virksomheder, der er involveret i COP-processen, samt andre virksomheder og klimaforbrydere. Dette indebærer at afbryde møder som er en del af COP 15 og business-as-usual på virksomhederne selv.

Det har fået A.P. Møller-Mærsk til at tage sine forholdsregler. DR Nyheder erfarer, at ledelsen på virksomhedens intranet oplyser de ansatte om, at ind- og udgange mod Esplanaden i morgen vil være låste, at der vil være vagter til stede, og at medarbejdere, der har deres daglige gang på underetagen, bør være særligt opmærksomme. Derudover opfordrer Mærsk sine ansatte til at overveje muligheden for hjemmearbejde.

- Vi har lagt en meddelelse ud på vores intranet, om at der kan forventes demonstrationer ved Esplanaden i morgen og måske på søndag, som også det fremgår af pressen og forskellige hjemmesider. Derfor gør vi vores medarbejdere opmærksomme på, at det kan blive svært at komme til og fra bygningen, og de naturligvis skal være opmærksomme på det, hvis f.eks. de har møder ude i byen, siger Michael Christian Storgaard, presseansvarlig i Maersk til DR.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266