23948sdkhjf

Vi holder fast i julefrokosten

Der har været en del skriverier i medierne om, at personalegoder som julefrokosten og julegaver spares væk på grund af finanskrisen. Det er dog ikke tilfældet for Energy Supplys læsere.
Finanskrisen får skyld for mangt og meget. I den seneste tid har der især været skriverier om, at de danske virksomheder grundet finanskrisen har skåret godt og grundigt i personalegoderne. Efter sigende skulle både julefrokost og julegaver være droppet i år.

En lille undersøgelse her på Energy Supply afslører dog, at mediernes snak er én ting, mens virkelighedens verden er en anden. Hele 83% af de adspurgte kan afsløre, at man i deres virksomhed holder fast i traditionen - krise eller ej - og kaster sig over sild, snaps og grønlangkål.

Mens 17% i år må undvære sjov og spas med kollegerne og chefen.

Til de 83%, der inden jul kan sætte sig til bord med kollegerne, har Energy Supply fundet et par gode råd til efterlevelse, hvis man efterfølgende vil kunne se sine kolleger i øjnene.
  • Gå hjem, før der går for meget tågehorn i den.
  • Undgå for mange dybe samtaler med berusede ansatte (hvis du er chefen) og for mange dybe samtaler med chefen (hvis du er den ansatte).
  • Hold igen med dit eget alkoholindtag.
Dermed er der vist ikke så meget andet tilbage og sige end: God jul og god julefrokost.




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079