23948sdkhjf

Ny nedjustering fra Greentech Energy systems

Selskabet har i årets første ni måneder realiseret et underskud på 254,5 mio. kr., og ledelsen justerer nu forventningerne til årets samlede resultat endnu et hak nedad.
Omsætningen for tredje kvartal gik en smule op i forhold til samme periode sidste år - fra 17,7 mio. kr. til knap 19 mio. kr. Men i det brede perspektiv er omsætningen i årets første ni måender i forhold til samme periode sidste år dalet med knap 7 mio. kr. til knap 55 mio. kr.

Resultatet før skat for 3. kvartal 2009 blev et underskud på 2,5 mio. kr. mod et underskud på 19,2 mio. kr. for den tilsvarende periode i 2008.

Forsinkede byggeprojekter koster på bundlinjen
- Resultatet er påvirket af det foreløbige regnskabsmæssige tab ved indgåelse af aftale om salg af 50 % af Monte Grighine-projektet og nedskrivninger af 3 udviklingsprojekter, lyder ledelsens kommentar til regnskabet.

Resultatet før skat for årets første tre kvartaler er et underskud på 254,5 mio. kr. mod et underskud på 7,9 mio. kr. for samme periode sidste år.

På grund af de opståede forsinkelser på byggeprojekterne Monte Grighine, Minerva Messina og Cagliari II og de følgende ekstraomkostninger justerer selskabet nu sine forventninger til årets resultat før skat til et underskud i størrelsesordenen 300 mio. kr. mod tidligere udmeldte 250 mio. kr.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127