23948sdkhjf

Arcon-Sunmark henter ny direktør hos Danfoss

Solfangerproducenten Arcon Sunmark måtte tidligere på året sige farvel til adm. direktør gennem de seneste fem år, Søren Elisusssen. 

Nu har solfangerproducenten været på direktørjagt hos selveste Danfoss.

Man har nemlig ansat Ole Nørskov Dalby som ny administrerende direktør.

Ole Nørskov Dalby, der er 54 år, har været ansat i Danfoss siden 1986 og kommer senest fra en stilling som Vice President i Danfoss Heating.

- Med Ole Nørskov Dalby får Arcon-Sunmark en vidende og respekteret topleder med omfattende brancheerfaring og kompetencer inden for ledelse, internationalt salg og marketing samt forretningsudvikling. Det er med stor glæde, at vi byder ham velkommen, siger Torben Sørensen, der er koncerndirektør i VKR Holding og bestyrelsesformand i Arcon-Sunmark om ansættelsen af den nye direktør. 

Stort potentiale
Ole Nørskov Dalby kommer til en virksomhed i vækst. I sit valg af fremtidige virke lægger han vægt på den spændende udfordring og ikke mindst det store potentiale, der er at arbejde med.

- Fremtiden er med storskala-solvarme, og Arcon-Sunmark står godt rustet til at fortsætte virksomhedens positive udvikling og indfri det betydelige markedspotentiale. Jeg ser meget frem til at tiltræde og dermed blive en del af det stærke team, der skal løfte virksomheden til det næste niveau, siger Ole Nørskov Dalby.

Ole Nørskov Dalby tiltræder stillingen så snart han kan frigøres fra sin nuværende opgave i Danfoss.            

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125