23948sdkhjf

Ny analyse: Varmepumper en god investering

500.000 gas- og oliefyr skal i de kommende år udskiftes med mere energirigtige alternativer. En ny analyse viser, at eldrevne varmepumper er en rigtig god investering.
En ny rapport udarbejdet af Risø DTU, Dansk Fjernvarme og Ea Analyse viser, at en investering i eldrevne varmepumper, når gas- eller oliefyret skal skiftes ud, er en rigtig god idé.

- For husejerne viser vores beregninger, at det vil være en god investering at konvertere til varmepumper, i takt med at oliepriserne stiger, og de gamle olie- og gasfyr skal udskiftes, siger partner i Ea Energianalyse A/S Hans Henrik Lindbo og fortsætter:

- Det er dog vigtigt at understrege, at især varmepumpens pris og ydelse er kritiske faktorer, og hvis man ikke alligevel skal udskifte sit fyr, mister man den økonomiske fordel ved varmepumper.

Hos Ea Energianalyse og Risø DTU er der bred enighed om, at varmepumpens pris skal falde i takt med den ventede stigning i efterspørgsel for at skærpe danskernes interesse for netop en varmepumpe-investering.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109