23948sdkhjf

315 mio. kr. til de østjyske energiforbrugere

For tredje år i træk udbetaler NRGi en rabat på flere hundrede millioner til NRGi’s ca. 206.000 andelshavere.
I disse dage modtager 206.000 østjyske energiforbrugere med en el-måler fra NRGi et brev, hvor de får besked om at de får del i en rabat på ikke mindre end 315 millioner kroner. Penge som er på vej, som et tydeligt bevis på, at det virkelig kan betale sig at være andelshaver hos NRGi. I gennemsnit betyder det en rabatcheck på små 1.200 kr. til en familie med et almindeligt elforbrug. Hvad der nøjagtig kommer til at stå på checken, afhænger af dog husstandens forbrug i kalenderåret 2009, der i sagens natur først bliver gjort op i 2010.

- NRGi har over de sidste 10 år udviklet sig fra et eldistributionsselskab til en stærk moderne energi- og kommunikationskoncern i et frit marked. Det økonomiske resultat af koncernens udvikling kommer både private kunder og erhvervslivet i Østjylland til gode. I tider med økonomisk krise og generel tilbageholdenhed, er vi glade for at kunne give vores egn en konkurrencefordel ved, at levere netydelsen på strømmen gratis, siger Ulrik Kragh, bestyrelsesformand i NRGi. Han håber, at mange af andelshaverne vil bruge rabatten til at gennemføre energibesparelser. NRGi står klar til at rådgive om hvordan, og bruges pengene på energibesparelser kan rabatten veksles til permanente økonomiske besparelser og reduktion af CO2 udslippet, slutter Ulrik Kragh.

Beslutningen om rabatten er taget af NRGi’s repræsentantskab - der er valgt blandt NRGi’s andelshavere.

- NRGi er en sund virksomhed, der arbejder på at skabe et fornuftigt overskud, og NRGi har efter salget af ELSAM aktierne en kapital, der arbejder inden for områder energi, teknik og kommunikation. Det er det samlede afkast fra alle disse områder, der muliggør den nu flerårige tradition for rabatudbetalingen til vores netkunder, fortæller administrerende direktør i NRGi, Søren Sørensen, der understreger, at der ikke er tale om, at der er opkrævet for meget for selskabets ydelser.

- Vi har opkrævet præcist, hvad vi må indenfor de reguleringer, som der er givet os fra myndighedernes side, og NRGi er samtidig for andet år i træk af Energitilsynet ratet som et af Danmarks mest effektive netselskaber, hvilket sammen med de øvrige forretningsområder bidrager til rabatten, tilføjer Søren Sørensen.

Alle NRGi’s netkunder vil inden for kort tid modtage et brev fra NRGi med informationer om rabatudbetalingen, hvor der er mulighed for at kunderne kan få overført beløbet direkte til deres Nemkonto. Helt uden besvær. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet vil man løbende kunne holde sig orienteret om den præcise dato for hvornår rabatten er på vej til ens konto.

Kilde: NRGi

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109