23948sdkhjf

Hvide Sande Fjernvarme leder med lys og termografi

Søndag aften havde Hvide Sande Fjernvarmes kunder atter varmt vand i radiatorerne og hanerne efter et brud på ledningen lørdag morgen. Det er dog ikke lykkedes at finde bruddet, og nu beder man varmekunderne om hjælp.
Hvide Sande Fjernvarme kunne lørdag morgen konstatere, at der var brud på en ledning. Her mandag morgen har borgerne i Hvide Sande fået varme igen, men bruddet er stadig ikke lokaliseret. Nu beder fjernvarmen deres kunder om hjælp.

Driftsleder Jørgen Bukholt og varmemester Jan Damkier arbejder på højtryk for at finde bruddet. I weekenden har man blandt andet termograferet byen to gange, haft RAH's eksperter i kabelbrud til at lytte på ledningsværket samt involveret enhver tænkelig ekspert.

Jan Damkier opfordrer nu varmekunderne til at give en hånd med: Har man en mistanke om, at bruddet kan være på éns matrikel, må man hellere end gerne ringe til fjernvarmeværket.

- Vi er til for kunderne, og det koster ikke noget at få os ud for at kigge på sagerne, siger Jan Damkier til dagbladet.

Kilde: Dagbladet Ringkøbing Skjern

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.849