23948sdkhjf

Nyt naturgasselskab får navnet HMN Naturgas I/S

Naturgas Midt-Nord og HNG fusionerer med virkning fra den 1. januar 2010. Det nye selskab får navnet HMN Naturgas I/S.
Det fusionerede selskab hedder HMN Naturgas og er resultatet af et stadig tættere samarbejde mellem HNG og Naturgas Midt-Nord siden år 2000.

Fusionen mellem de to selskaber er en central forudsætning for en fortsættelse af en effektiv og sikker drift af naturgasnettet, der både sikrer forbrugerne de laveste priser på transport af gas i Danmark samt et højt sikkerhedsniveau ved anvendelse af gas.

Fusionen mellem HNG og Naturgas Midt-Nord vil bidrage væsentligt til, at dette fortsat vil være gældende i en fremtid med reduceret anvendelse af det fossile brændsel naturgas.

HMN Naturgas er et fælleskommunalt interessentskab, der ejes ligeligt af de 32 kommuner i Hovedstadsområdet og de 25 midt- og nordjyske kommuner. Selskabet dækker ca. 65% af det danske naturgasmarked. HMN Naturgas bliver moderselskab i en koncern med en årlig omsætning på godt 4 mia. kr.

Selskabets repræsentantskab og bestyrelse konstituerer sig i februar 2010. Selskabets administrerende direktør bliver Niels Erik Andersen, den nuværende direktør for HNG.

Fusionen fastholder to bæredygtige arbejdspladser i Gladsaxe og Viborg, der er henholdsvis HNG’s og Naturgas Midt-Nords nuværende hjemsteder.

Kilde: HMN Naturgas I/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079