23948sdkhjf

Konkurrencestyrelsen godkender naturgas-fusion

Fusionen mellem Hovedstadsregionens Naturgas I/S og Naturgas Midt- Nord I/S er blevet godkendt af Konkurrencestyrelsen uden vilkår.
Fusionen godkendes, da det er Konkurrencestyrelsens vurdering, at fusion ikke hæmmer den effektive konkurrence på de berørte markeder, (markederne inden for distribution af naturgas, servicering af naturgasfyr, køb af naturgas (engroshandel), salg af naturgas (detailhandel), salg af konsulentydelser vedrørende naturgas samt feriehusudlejning), jf. konkurrencelovens § 12 c, stk. 1, jf. § 12 c, stk. 2.

Der er ved denne afgørelse ikke taget stilling til det fusionerede selskabs reviderede standardaftale med VVS-installatører om servicering af naturgasfyr. Det skyldes, at standardaftalen – der ikke udgør en del af fusionsanmeldelsen, og som parterne ikke anser for accessoriske til den anmeldte fusion – ikke er direkte knyttet til eller nødvendig for at gennemføre den planlagte fusion. Standardaftalen skal i stedet vurderes selvstændigt efter konkurrencelovens §§ 6 og 8.

Kilde: Konkurrencestyrelsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078