23948sdkhjf

Dong Energy fyrer 275 ansatte

Som udmeldt 27. oktober 2009 har Dong Energy som følge af den faldende efterspørgsel på el besluttet at tilpasse produktionskapaciteten på de danske kraftværker.
Tilpasning af produktionskapaciteten samt en række yderligere tiltag, der skal reducere omkostningsniveauet, medfører desværre også personalereduktioner. Ledelsen i forretningsområdet Dong Energy Power har i dag fremlagt en plan, der indebærer en reduktion i antallet af stillinger med ca. 275. Reduktionerne berører primært de danske kraftværker, Powers ingeniørfunktioner og de tekniske supportfunktioner.

- Det er en beklagelig situation, og vi tilbyder derfor de berørte medarbejdere hjælp til at komme videre, siger Niels Bergh-Hansen, koncerndirektør i Dong Energy.

Ledelsen vil nu sammen med de faglige organisationer tilrettelægge det videre forløb med henblik på, at de berørte medarbejdere vil få besked i slutningen af november.

Den 27. oktober blev det meldt ud, at Dong Energy fra 1. april 2010 lukker to danske kraftværksblokke. Dermed trækkes en kapacitet på i alt 980 MW ud af produktion - hvilket svarer til 18 procent af Dong Energy's termiske kraftværkskapacitet og 14 procent af selskabets samlede produktionskapacitet ved udgangen af 2009.

Kilde: Dong Energy

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125