23948sdkhjf

Grøn energi i Polen

Polske og danske eksperter og rådgivere samt danske virksomheder inden for miljø og energi deltog 5 november i konferencen ”Green Energy in Poland: Keys to Investment Success”, der fandt sted i København og var arrangeret af Den danske ambassade i Warszawa. På konferencen blev emner som markedspotentiale, vækstmuligheder og udfordringer for danske investorer debatteret.
Konferencen indeholdt tre større områder, der blev diskuteret af konferensens deltagere: det drejede sig om investeringer inden for vind, biogas og biomasse. Disse tre områder blev præsenteret af henholdsvis Arne K. Levorsen fra Dong Energy, Lisbeth Erlands fra Hedeselskabet og Magdalene Rogulska fra det polske kammer for biomasse, mens Jacob Klok fra Børsen var ordstyrer.

Konstruktive inputs til debatten blev givet af konferencens øvrige deltagere, som var repræsenteret fra både polsk og dansk side.

Konferencens deltagere gik især i dybden med debatten omkring vækstmuligheder på det polske marked, mulige støtteprojekter (grønne certifikater, CO2-bevillinger og EU-tilskud) og udviklinger inden for den polske regerings strategier med hensyn til miljø og energi.

Her kunne især de polske deltagere bidrage med nyttig viden omkring barrierer på det polske marked for miljø og energi, som kan være en hindring for danske investorer, der gerne vil ind på markedet.

Kilde: Danmarks Eksportråd

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095