23948sdkhjf

Varmodan udvikler og udvider

Indehaveren af Varmodan er stolt, og det har han god grund til at være. På fem år har han udviklet og udvidet, og på bare et halvt år har virksomheden nået det forventede årsresultat.
Hos Varmodan i Vojens går indehaver og produktudvikler Tom Juhl rundt med et smøret grin. Og det er der god grund til. På de fem år han har stået i spidsen for leverancer af energitekniske anlæg og totalløsninger til industri og fjernvarmeværker, har man udviklet og udvidet.

Fra at være 12 ansatte er man nu oppe på 40 ansatte, og det forventede årsresultat er nået på intet mindre end et halvt år.
– Men det kan da godt være, at vi var lidt for forsigtige, da vi lagde budgetterne, siger Tom Juhl til JydskeVestkysten.

Selvom man har udvidet på medarbejdersiden og omsætningen er stigende, så har Tom Juhl i løbet af de sidste fem år formået at skære ind til benet, hvad angår kompetenceområder.
- Dengang lavede Varmodan lidt af hvert, men udgangspunktet var olie- og gasbrændere til industrien og fjernvarmeværker, og jeg mente, at det var det, vi skulle koncentrere os om, fordi det er der, vi er stærkest. Samtidig skulle vi ind i totalleverancer. Det har vi gjort, og vi har travlt, slutter han.

Kilde: JydskeVestkysten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095