23948sdkhjf

Gaia Wind med kæmpe vækst-potentiale

Den danske mini-vindmølleproducent Gaia Wind står over for et svært spørgsmål: Skal salget fordobles eller tredobles næste år? Den adm. direktør vil være blandt de fem bedste i verden.
De amerikanske myndigheder har netop peget på Gaia Winds husstandsmølle som den bedste i verden. Det giver den administrerende direktør tillid og tro på, at man kan indtage et ganske betydeligt nichemarked inden for hustandsmøller til landbrug og ejendomme i det åbne land.

- Vi er langt fra toppen af den globale liste over de største producenter, men vi har det bedste produkt. Derfor er målet at blive en af de fem største i verden på husstandsmøller, siger Hans Ole Lørup, adm. direktør i Gaia Wind, der i øjeblikket går og tumler med, om omsætningen skal fordobles eller tredobles næste år.

Virksomheden har allerede solgt ud af sine møller til langt ind i 2010, derfor skal produktionen skrues op til enten 120 eller 160 møller i 2010.
- Det er jo en overvejelse omkring, hvor meget vi kan klare, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi skulle jo nødig stå i en situation, hvor vi skal rundt og pille vindmøllerne ned igen, siger Hans Ole Lørup.

Gaia Wind har i dag seks ansatte i Danmark og tolv i søsterselskabet i Skotland.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111