23948sdkhjf

Århusianerne reducerer energiforbruget

AffaldVarme Århus oplever i denne tid en stærkt stigende interesse fra private boligejere om at reducere energiforbruget. Flere og flere søger om at få tilskud til energiforbedringer gennem bedre isolering og ved for eksempel at udskifte de gamle vinduer med nye, der er mere energieffektive.
Tilskudsmuligheden er et led i Århus Kommunes strategi om at gøre Århus CO2 neutral inden 2030, og meget tyder på, at man allerede er godt på vej.

- Jeg håber meget på, at tilskudsmulighederne til diverse energiforbedringer vil tilskynde kommunens husejere til at få set huset og dets isolering efter i sømmene, siger rådmanden for Teknik og Miljø, Peter Thyssen.

Og selvom antallet af ansøgninger er steget betydeligt inden for de sidste måneder, skal man ikke være bange for, at energitilskudspuljen løber tør - der er nemlig ikke som ved statens renoveringspulje noget loft.

- For borgerne betyder tilskuddet et velkomment bidrag til isolering og andre energiforbedrende foranstaltninger. Men der er flere fordele - nemlig en bedre komfort inden døre og en mindre varmeregning år efter år. Plus at man bidrager positivt til et bedre klima, bemærker rådmanden.


Kilde: Århus Kommune

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078