23948sdkhjf

Energibyen Frederikshavn: Fuldt hus til energimesse

Den 23. og 24. oktober indtager mere end 40 virksomheder Arena Nord for at deltage i energimessen i forbindelse med årets EnergiUge. På trods af krisestemning og økonomisk afmatning er der massiv tilslutning til messen fra det lokale erhvervsliv – og en måned før afholdelsen, meldes der allerede fuldt hus i udstillingen.
At energimessen er blevet et tilløbsstykke betyder, at besøgende nu kan se frem til en bred vifte af udstillere indenfor vedvarende energi. Der vil være alt fra varmepumper, elektriske cykler, LED-belysning, isolering til en bil-simulator, hvor man kan prøve kræfter med miljørigtigt kørsel. Besøgende kan også få en uforpligtende snak med energirådgivere, arkitekter og lokale byggesagsbehandlere, der står klar til at rådgive om de nye muligheder og regler for opførelse af lavenergihuse. Også UNIVERSITARIUM – der er sponsoreret af Aalborg Universitet - deltager med en stor stand. Her kan børn og unge eksperimentere med energi-, fysik- og naturlove på en sjov og underholdende måde.

Fri entré til energimessen både fredag og lørdag
Begge dage udfolder energimessen sig i den ene halvdel af Arenaen. I den anden halvdel vil der fredag være konference og lørdag være Energiens Dag med underholdning af Anders Lund Madsen, Sebastian Klein, Tamra Rosanes og energishow med UNIVERSITARIUM.

Der er lagt op til to dage i energiens tegn, hvor læring og ny viden forenes med oplevelser og underholdning for hele familien.

- EnergiUgen er lige mængder alvor og sjov. Med konferencen ’Fossil Fri Fremtid – Nu!’ den 23. oktober har vi skruet en meget vigtig og aktuel dagsorden sammen. Når vi lørdag den 24. oktober slår dørene op til Energiens Dag, er der lagt an til en dag, hvor besøgende kan blive klogere på vedvarende energi og inspireret til at leve og bo lidt grønnere. Og vigtigst af alt bliver det også en underholdende og oplevelsesrig dag for hele familien, udtaler Mikael Kau, der er direktør for Energibyen Frederikshavn.

Kilde: Energibyen Frederikshavn

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075