23948sdkhjf

Kære Energistyrelse... Hilsen Dansk Fjernvarme og Naturgas-selskaberne

Dansk Fjernvarme har i samarbejde med naturgasselskaberne rettet henvendelse til Energistyrelsen. Brevet handler om et regelsæt for kompensationsordningen i forbindelse med konvertering af individuel naturgas til fjernvarme.
Dansk Fjernvarme og naturgasdistributionsselskaberne HNG/Midt-Nord, Dong Gas Distribution og Naturgas Fyn er enige om, at det vil være en fordel med klare retningslinier for kompensationsbetaling, når varmeområder omlægges fra naturgasforsyning til fjernvarmeforsyning eller ved brændselsskift på et varmeværk/kraftvarmeværk.

Parterne har i de senste måneder drøftet indholdet i en sådan aftale, og er generelt enige om kriterierne for, hvornår et kompensationsbeløb kan komme på tale.

Derimod har parterne ikke kunnet blive enige om grundlaget for beregningen samt størrelsen af kompensationsbeløbet. Det er på grund af den store forskel i de tre naturgasdistributionsselskabers økonomi heller ikke været muligt at opnå enighed om en landsdækkende aftale.

Det er derfor på nuværende tidspunkt parternes opfattelse, at myndighedernes involvering er nødvendig for at opnå en fælles løsning. Derfor anmodes der nu om en drøftelse med Energistyrelsen om det videre forløb i forhandlingerne.

Kilde: Dansk Fjernvarme

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125