23948sdkhjf

Danstoker styrker direktionen

Med virkning fra 1. oktober 2009 udnævnes Jan Enemark til direktør med ansvar for den daglige ledelse i Danstoker A/S, Danmark. Ved samme lejlighed udnævnes Finn Dahl Pedersen til produktionsdirektør med ansvar for produktionen i koncernen.
Udnævnelserne skal ses som et værdifuldt bidrag til den strategiske beslutning om styrkelse af koncernens internationale ekspansion.

Kedelfabrikkerne Danstoker og Omnical udgør de centrale elementer i Danstoker koncernen. Både Danstoker og Omnical har egne spidskompetencer, og en
koordinering af mulighederne samt variationerne i firmaernes teknologier styrker gruppens position på det globale marked.

Foruden de fælles kompetenceområder er Danstoker en af de førende på verdensmarkedet med know-how omkring biomasse kedler, og Omnical besidder en enestående viden omkring kedler til kraftvarmekoblinger.

Den daglige ledelse består nu af Jan enemark, Thomas Wocadlo, Finn Dahl Pedersen og Knud Dürr.

Denne kvartet skal sikre, at den positive udvikling, som Danstoker koncernen er inde i, fastholdes i et tæt samarbejde med vores gode partnere. Samtidig skabes
vished for, at koncernen er rustet til de forestående udfordringer og muligheder, der uvægerligt vil opstå i forbindelse med de kommende års klimascenarier.

Leif T. Thomsen fortsætter som Danstoker’s administrerende direktør men trækker sig fra den daglige drift, således at han kan hellige sig hvervet som koncernchef
samt opgaver af mere visionær karakter.

Leif T. Thomsen udtaler:
- I modsætning til den generelle, globale situation, skaber den positive udvikling, som Danstoker i øjeblikket er inde i, mange muligheder, som vi nu afsætter
kræfter og tid på at forfølge. Vi har igennem de seneste år styrket os og arbejdet meget målrettet med forbedringer og optimeringer - bl.a. via Lean management. Vi føler derfor, at vi nu, såvel økonomisk som ledelsesmæssigt, er klædt på til at sætte turbo på den strategiske videreudvikling af koncernen.

- Vi vil fremover fortsætte vores optimeringsproces og arbejde med yderligere udnyttelse af mulige synergier i koncernen. Sideløbende med dette vil vi fokusere på mulighederne for ekspansion på såvel produktsiden som på markedssiden.

- Vi forventer, at kedelmarkedet i de kommende år vil være karakteriseret ved hurtige ændringer, og som altid vil vi bestræbe os på at være innovative og teknologisk
med helt fremme for at kunne yde vores kunder den allerbedste service i den givne situation. Derfor har vi besluttet at styrke ledelsen af koncernens dagligdag og samtidig frigøre de nødvendige ressourcer til den mere visionære og fremtidsorienterede indsats.

Kilde: Danstoker

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079