23948sdkhjf

Aktivister vil ændre taktik næste gang

Aktivisterne i Shut It Down, der i weekenden forsøgte at erobre Amagerværket, vil ændre taktik næste gang. Dermed understreger gruppen bag aktionen, at man er klar til endnu et kraftværk.
Aktivisterne i Shut It Down, der i weekenden forgæves forsøgte at få Amagerværket til at indstille driften, vil ændre taktik næste gang. Tannie Nybroe, talsperson for Shut It down, understreger, at aktionen i lørdags blot er den første af mange. Det lykkedes ikke for aktivisterne i lørdags at komme ind på værket.

- Men det står klart, at vi er rigtig mange, som gerne vil forsøge at lukke danske kulkraftværker. Danmark har et tårnhøjt kulforbrug, og det skal der sættes en stopper for. Næste gang vil vi prøve en ny taktik og snige os ind i al hemmelighed, siger Tannie Nybroe.

Aktivist-gruppen skriver i en pressemeddelese ,at aktionen var en succes, til trods for at man ikke fik indstillet driften, og at politiet tog 177 af godt 1000 demonstranter med på stationen. Tolv sigtes efter straffeloven eller ordensbekendtgørelsen.

Kilde: AOH.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235