23948sdkhjf

Flonidan sælger gaskonverterforretning

Nu skal der fokuseres på produktion og salg af gas- og vandmålere.

Gasmålerproducenten Flonidan A/S med hovedsæde i Horsens har indgået aftale med hollandske Gavilar B.V. om overtagelsen af Flonidans gaskonverterforretning.

Udover konverter-forretningen overtager Gavilar også agenturet for FMG-gasflowmålere, som Flonidan har haft i blandt andet Danmark.

Synergierne for små
Gaskonverter-forretningen omfatter produktgrupperne Uniflo 1000, 1100 og 1200, som Flonidan gennem årtier har afsat, blandet andet i Norden, og som har etableret sig som et anerkendt brand indenfor branchen. Uniflo gaskonvertere anvendes i dag i titusinde tal i gasforsyningsnettet. Flonidan har indtil nu selv varetaget al udvikling, produktion og salg.

- Gaskonverterforretningen har en stærk markedsposition og et klart vækstpotentiale, siger CEO Sten Dyrmose og fortsætter:

- Men vi må konstatere, at synergierne mellem gaskonverterforretningen og den øvrige forretning er for små til, at det giver mening fremadrettet. Med Gavilar som ny ejer vil konverterforretningen uden tvivl kunne tages et vigtigt skridt videre til glæde for både de nuværende og kommende kunder.

Gavilar er har sit fokus indenfor design, konstruktion og installation af gastryksregulatorer og gasstationer

Følger strategien
Frasalget af konverter-forretningen og FMG-agenturet følger Flonidans strategi om at fokusere på smart gas- og vandmåling som kerneforretning.

- Smart Metering har kick-started en af de største forandringer indenfor forbrugsmåling og vil uden tvivl forandre forsyningsbranchen, som vi kender den. Evnen til at kunne standardisere, men samtidig forblive fleksibel, bliver efterspurgt af mange og har givet os internationalt fodfæste. At udbygge det kræver en meget lean og  fokuseret tilgang og evnen til konstant at tilbyde vores kunder merværdi, siger Sten Dyrmose

Salget til Gavilar omfatter alle aktiver relateret til konverterforretningen, inklusiv en nøglemedarbejder i product management og forventes gennemført pr. 1. april i år.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125