23948sdkhjf

Masterplan fra ProjectZero skal opfylde CO2-mål

Sønderborg Kommune har en vision om at være CO2-neutral senest i 2029. ProjectZero foreslår en realisering af visonen ved hjælp af vindmølleparker og biogasanlæg.
Project Zero kommer i løbet af efteråret med en masterplan for Sønderborg kommune. Planen indeholder anbefalinger til miljøvenlige energiløsninger, der tilsammen skal bidrage til, at kommunen når sit mål om at være CO2-neutral i 2029.

Masterplanen indeholder blandt andet forslag til etablering af en vindmøllepark med mindst 25 vindmøller ved Pøls Rev samt etablering af biogasanlæg.

- Der er flere gode projekter som geotermi på vej. Men vi skal have flere alternativer, hvis vi i fremtiden skal dække vores energibehov på en CO2-neutral måde, siger direktøren for ProjectZero, Peter Ratje om masterplanens mangfoldighed.

Sønderborg kommune arbejder i øjeblikket på en ny kommuneplan, der tilgodeser landvindmøller udvalgte steder i kommunen. Formanden for kommunens strategi- og planudvalg Bendt Olesen er positiv over for forslaget til både land- og havvindmøller.

Kilde: JydskVestkysten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111