23948sdkhjf

Odense Havn vinder af Climate Cup reduktionsprisen

Odense Havn er en af vinderne på Climate Cup 2009. Man har netop modtaget Climate Cup reduktionsprisen for sin målrettede indsats med miljøforbedringer.
Vinderne af årets Climate Cup-konkurrence blev kåret ved Climate Cup-prisuddelingen under årets Nordic Climate Solutions-konference i Bella Center i København den 9. september 2009.

Ud af i alt 51 ansøgninger var 19 nomineret for deres klimaindsats. Seks af dem vandt en Climate Cup 2009-pris og H. K. H. Kronprins Frederik overrakte årets Climate Cup Hovedpris til Stirling DK.

Odense Havn modtog reduktionsprisen for virksomheder under 500 medarbejdere.

- Odense Havn arbejder målrettet med miljøforbedringer gennem besparelser, optimerede arbejdsgange og investeringer i miljøvenlig teknologi. Vi har f.eks. investeret i et energiregisteringsystem, ombygget opvarmningssystem fra oliefyr til varmepumpe med jordvarme, udskiftet elopvarmning i mandskabsbygning til varmepumpe, skiftet belysning til lavenergi samt øget brugen af vedvarende energi. Odense Havn har i perioden 2006 - 2008 forbedret ressourceudnyttelsen og reduceret CO2-udledningen målt pr. 1.000 ton håndteret gods. El-forbruget er reduceret med 19 % . CO2-udledningen reduceret med 25 %, og affaldsmængden er reduceret med 41 %, lyder det i argumentationen fra Odense Havn.

Kilde: Climate Cup 2009

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094