23948sdkhjf

IBI konference med fokus på energibesparelser

Lemvigh-Müller afholder til september sin tredje konference om intelligente bygningsinstallationer – eller i daglig tale IBI. I år er hovedtemaet på konferencen ”energibesparelse”.
Emnet er mere end nogensinde relevant for installationsbranchen, og vi vil på konferencen med spændende, uvildige indlæg belyse, hvilke typer energibesparelser man kan realisere ved at anvende intelligente bygningsinstallationer.

På konferencen vil der blandt andet være fokus på, hvordan fortsatte stramninger i det kommende bygningsreglement påvirker energirammen og stiller krav til forandring og nytænkning. Ligeledes vil konferencen synliggøre, hvor vigtigt det er, at el- og og VVS-branchen kan samarbejde om store komplekse installationer. I den sidste halvdel af dagens program vil der som de tidligere år være en minimesse og forskellige produktseminarer, hvor der er mulighed for at se og opleve udvalgte produkter fra udvalgte leverandører.

Vælg IBI til
Hos Lemvigh-Müller vil vi gerne være med til at udbrede kendskabet til IBI og til Lemvigh-Müllers egne IBI-kompetencer. Vi vil vise, hvordan energiforbrug gennem styring af blandt andet lys, varme og ventilation kan reduceres mellem 15-30 pct. Nye energiregler og kommende lovkrav gør, at behovet for IBI vil vokse i fremtiden, og IBI er ikke kun for specialister, men rummer store muligheder for både el-branchen og VVS-branchen – og det handler om at vælge dem til og udnytte de muligheder som dette voksende forretningsområde rummer. Vi håber, at se dig på en af vores konferencedage.

Sted og dato
Konferencen afholdes på hotel Trinity i Fredericia den 28/9 og på Kunstmuseet Arken i Ishøj den 29/9.

Pris
Arrangementet koster 600 kr. ekskl. moms. I prisen er forplejning inkluderet.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig ved at klikke ind på www.lemu.dk/ibi hvor du også kan se dagens program.

Hvis du har spørgsmål til konferencen, er du velkommen til at kontakte Lemvigh-Müller IBI på telefon 3695 5400.

Kilde: Lemvigh-Müller

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093