23948sdkhjf

Mere end 85 adresser har grønt vand i hanerne

I bestræbelserne på at komme et større vandtab i fjernvarmenettet til livs tilsatte Din Forsyning den 6. marts 2017 grønt vand i ledningsnettet i Esbjerg, Varde og Nordby.

Det skulle afsløre, hvor i nettet, der var læk.

På daværende tidspunkt var vandtabet i ledningsnettet det dobbelte af, hvad det burde være.

Og eftersom man både har været i luften med fly og har gennemført termografering fra bil, var turen nu kommet til det grønne fjernvarmevand.

Og det har givet pote. 

- Vi kender ikke det præcise antal henvendelser. Men vi kender til ca. 85 adresser, hvor der har været grønt vand. Vi har ikke haft kontakt med alle, så der er helt sikkert flere. Nogle adresser er også i boligblokke, så der er en del, der er blevet berørt af det grønne vand, fortæller Morten Muff Wedell fra Din Forsyning.

Hvad der nu skal ske har Din Forsyning endnu ikke taget stilling til:

- Vi ser stadig tiden an. Det er for tidligt at konkludere på effekt af farvestoftilsætningen, både hvad angår omfang af henvendelser/ hændelser med grønt vand og hvilken betydning disse har i forhold til vores tidligere nævnte vandtab på ca. 300 m3 i døgnet, fortæller han.

Det grønne vand blev tilsat for at finde mindre brud, da større brud og læk blev fundet ved overflyvningen med fly og termograferingen fra bil. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11