23948sdkhjf

EU-kommisær og professorer ser på energi i det sønderjyske

EU's energikommisær, Andris Piebalgs besøger tirsdag den 8. september Danfoss og Danfoss Universe. Mens fem koreanske professorer i denne uge er på Energy Tour rundt i det sønderjyske, hvor turen blandt andet går forbi forskerparken Alsion og den lokale solpark i Vollerup.
EU's Mr. Klima, Andris Piebalgs, besøger Danfoss og Danfoss Universe på tirsdag den 8. september, hvor der blandt andet skal snakkes danske løsninger på klimaproblemerne og sættes fokus på de praktiske udfordringer, klimakampen lægger op til. Andris Piebalgs er i Danmark i forbindelse med Nordic Climate Solutions, der finder sted i Bella Centeret i næste uge, og hvor han er en af hovedtalerne. Det skriver JydskeVestkysten.

I disse dage gæster fem koreanske professorer Danmark, hvor man som et led i regeringens Energy Tours besøger Sønderborg-området. Turen skal promovere danske klimaløsninger og klimateknologier over for de fem professorer, der alle har tilknytning til formuleringen af den koreanske klimapolitik.

I går gæstede de Danfoss, hvor de fik en introduktion til fjernvarme og fjernkøling. Herefter gik turen til forskerparken Alsion, hvor Peter Rathje fra ProjectZero gav gæsterne en orientering om ProjectZero-visionen. Sidst fik gæsterne en rundvisning i Solparken i Vollerup, hvor Sønderborg Fjernvarme orienterede om solbaseret fjernvarme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125