23948sdkhjf

Forsyningsselskabet Nyfors omstrukturerer

Forsyningsselskabet Nyfors med afdelinger i Brønderslev og Brovst omstrukturerer, hvilket betyder fyringer for nogle og ændringer i arbejdet for andre af de 105 medarbejdere.
Torsdag i sidste uge afholdt forsyningsselskabet Nyfors et orienteringsmøde for sine medarbejdere. Omstruktureringer i organisationen gør, at 10% af de 105 medarbejdere i afdelingerne i Brovst og Brønderslev kan vente en fyreseddel eller en ændring i arbejdet.

Direktør Henrik Mentz kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvor mange fyresedler, der skal deles ud, eller hvilke faggrupper, der berøres.

- Det kan også være ændringer i en kontrakt, der har et omfang, så vi er nødt til at afskedige dem og tilbyde en ny kontrakt, ligesom omplacering kan komme på tale, og nogle kan få nye funktioner. En ændring kan også være, at nogen skal gå lidt ned i løn, siger han til Nordjyske.dk.

Det er en nedgang i anlægsaktiviteterne på elnettet, vedligehold og kabellægninger samt et for højt omkostningsniveu, der gør, at selskabet vælger at omstrukturere netop nu.


Kilde: Nordjyske.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109