23948sdkhjf

Klima-Camp sluttede med 14 ideer

Efter fire dages intenst og energisk arbejde kom de 500 unge efter klima-campen Bright Green Youth frem til 14 konkrete ideer, der nu bliver arbejdet videre med. Et vejbump, der laver energi; et opsamlingssystem, der laver regnvand om til energi og et bæredygtigt containerhus, er blot nogle af de 14 ideer.
En hybrid mellem en cykel og en bil. Et opsamlingssystem, der laver regnvand til energi. Et vejbump, der laver energi. Og et bæredygtigt containerhus.

500 unge fra hele verden kom frem til 14 ideer, da de tirsdag sluttede klima-campen Bright Green Youth i Sønderborg. De 14 ideer blev alle udstyret med en såkaldt action-plan, så de nu kan føres ud i livet, når campen er slut.

Fire af ideerne fandt de unge så gode, at man tirsdag aften valgte at præsentere dem for et ekspertpanel under afslutningsfesten i oplevelsesparken Danfoss Universe. Udover vejbumpet og opsamlingssystemet drejer det sig om et projekt, der omdanner støjen fra biler til energi samt en ide om at skabe et webbaseret klimauddannelsesprojekt til gavn for unge i den tredje verden.

Bright Green Youth er et non-profit projekt skabt af Danfoss Universe, Mellemfolkeligt Samvirke og ProjectZero. Klima-campens fokus har været klima, innovation og lederskab.

Kilde: Bright Green Youth

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093