23948sdkhjf

Vestas får ordre på 111 MW i Australien

Vestas har modtaget en ordre på 37 stk. V90-3,0 MW-vindmøller til et vindmølleprojekt i South Australia.
Ordren til Waterloo Wind Farm-projektet er modtaget fra Roaring 40s Renewable Energy Pty Ltd - et selskab dannet i partnerskab mellem energigiganterne China Light & Power-koncernen (CLP) og Hydro Tasmania - som Vestas via tre eksisterende vindprojekter i Australien har haft et længerevarende samarbejde med.

- Vi glæder os meget over at være blevet valgt som den foretrukne leverandør af vindenergiløsningen til Roaring 40's udvikling af Waterloo Wind Farm-projektet og at kunne hjælpe dem med at opfylde deres vision om at blive den førende developer inden for vedvarende energi i Australien, siger Sean Sutton, President for Vestas Asia Pacific.

- Ordren er en yderligere bekræftelse på de stærke relationer mellem Roaring 40s og Vestas, hvor samarbejdet om at udvikle den rigtige driftsfilosofi for siten har vist sig at være uvurderlig, tilføjer Jørn Hammer, Senior Vice President, Vestas Asia Pacific.

- Vi har gennem årene opbygget et stærkt samarbejde med Vestas, og dette er det fjerde projekt, som vi gennemfører i Australien med deres støtte. Vestas' resultater og erfaring, kombineret med samarbejdet med dem gennem hele finansieringsprocessen, har været de vigtigste faktorer bag sikringen af denne aftale, siger Peter Berry, administrerende direktør for Roaring 40s.

Afskibning af møllerne er planlagt til fjerde kvartal 2009, og levering til site og installation vil finde sted i 2010.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14