23948sdkhjf

Vattenfall tilfreds med 15 kæmpemøller ved Lammefjorden

Den omstridte sag om mølleprojektet ved Lammefjorden ligger stille. Derfor har energiselskabet Vattenfall taget kontakt til Holbæk og Odsherred kommuner for at indlede en snak om, hvordan man kommer videre. Nu er man tilfreds med 15 vindmøller, selvom det oprindelige projekt egentlig gik på 22 møller.
Massiv kritik og lokal modstand har fået Odsherred og Holbæk kommune til at reducere antallet af kæmpevindmøller ved lammefjorden med 7 vindmøller, så projektet nu i stedet omfatter 15 kæmpemøller.

Arne Rahbek, kommunikationsmedarbejder hos Vattenfall, understreger, at man hos energiselskabet er særdeles tilfreds med de 15 møller, da det er det antal man anser for at være mest bæredygtigt.

Vattenfall håber, at indlede en dialog med kommunerne snarest for at undgå yderligere forsinkelser.
- Vi håber ikke, at der skal laves en ny lokalplan med en ny offentlig høring, fordi der så vil ske en tidsmæssig forskydning, der vil forringe økonomien i projektet. Som led i de ret indviklede tilskudsregler kan mølleejeren få et pristillæg på 25 øre pr. kiloWatt-time, hvis møllerne er sluttet til nettet inden udgangen af 2010, og det er betyder selvsagt meget for projektøkonomien, understreger Arne Rahbek.

Kilde: Nordvestnyt.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094