23948sdkhjf

Lave varmepriser giver ingen grund til at energirenovere

I Mariager giver lave fjernvarmepriser og det CO2-neutrale fjernvarmeværk ikke forbrugerne grund til at skrue ned for varmen eller at energirenovere. Det kan simpelthen ikke betale sig, lyder det.
1000 forbrugere i Mariager nyder godt af billig, miljørigtig varme fra fjernvarmeværket på Klostermarken. Varmeværket anvender udelukkende biobrændsel og udleder derfor ingen ekstra CO2.

Det betyder, at der ingen grund er til at skrue ned for varmen eller til at energirenovere boligen for at spare på pengene. Varmen er billig og forurener ikke.

Forretningsfører Svend Aage Nielsen fra Randersegnens Boligforening, der har 178 boliger i Mariagerfjord kommune, regner ikke med at skulle energirenovere foreløbig.

- Vi har ikke lavet nogle konkrete tiltag i forhold til en optimering af varmeforbruget. Det kan simpelthen ikke svare sig. Varmeværket i Mariager er noget af det billigste i landet, så hvis der skulle gøres noget, ville lejerne få en ekstra udgift. Der er ikke noget at spare, siger Svend Aage Nielsen til Randers Amtsavis


Kilde: Randers Amtsavis

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079