23948sdkhjf

Mikrokraftvarmeteknologi gav minus i 2008

EC Power i Hinnerup kan for regnskabsåret 2008 fremvise røde tal på bundlinjen, hvilket skyldes ikke ubetydelige investeringer i udvikling og afsætning af selskabets mikrokraftvarmeanlæg.
EC Power i Hinnerup udvikler, producerer og sælger mikrokraftvarmeteknologi og kan for regnskabsåret 2008 fremvise et underskud på 6.552.000 kr. Ledelsen anser dette resultat for utilfredsstillende.

Årets resultat er positivt påvirket af det tidligere moderselskabs gældseftergivelse. Selve driftsresultatet er fortsat negativt som følge af fortsatte betydelige investeringer i udvikling, internationalisering, markedsbearbejdning og afsætning af selskabets mikrokraftvarmeanlæg.

EC Power har efter regnskabsårets afslutning fået nyt moderselskab, idet Menved Holding ApS nu ejer flertallet af aktierne i selskabet. Endvidere har selskabet fået tilført yderligere kapital. Aktiviteterne i EC Power UK Ltd. er overdraget til forhandler.

Som omtalt ovenfor har selskabet fået tilført kapital i 2009. Med baggrund heri samt den forventede fortsatte kraftige vækst i selskabets omsætning forventes det, at man kan finasiere det forventede driftsunderskud i 2009.

Kilde: EC Power

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078