23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
IK Investment Partners
Mads Ryum Larsen er udpeget som medlem af IK’s eksekutivkomité. Han har siden 2005 været ansvarlig for IK’s investor relationer og tidligere været ansvarlig for selskabets danske og norske investeringer. I 2004 blev han udnævnt til partner efter at have været director siden 1997.

IK Investment Partners (tidligere Industri Kapital) er et europæisk private equity-selskab med investeringer inden for blandt andet byggeriet, fødevarer, metalindustrien, energisektoren og elektronikbranchen.

Varde Forsyning A/S
Michael Brandt er pr. 1. august ansat som ny direktør. Han kommer fra en stilling som direktør i et boligadministrationsselskab i Midtjylland.

Østkraft Holding A/S
Energiselskabet har stiftet Østkraft Net A/S med en ledelse bestående af Knud Elmer Andersen, Tonny Jensen, Søren Alexandersen, Lisbeth Bøggild, Henning Busted, Bjarne Carsten Westerdahl, Poul Sonne-Pedersen, Leif Olsen og Lotte Kristine Kaalund Helms Kjær.

Østkraft Net skal fremover varetage alle netaktiviteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087