23948sdkhjf

Kritik af Seas-NVEs opkøb af Roskilde Energiforsyning

Ét af Seas-NVEs 160 medlemmer af repræsentantskabet er så utilfreds med købet af Roskilde Energiforsyning, at han nu indkalder til ekstraordinært repræsentantskabsmøde i håbet om at vælte bestyrelsen.
Niels Damgaard, et af Seas-NVE's 160 medlemmer af repræsentantskabet, er så utilfreds med købet af Roskilde Energiforsyning, at han nu vil forsøge at vælte selskabets bestyrelse.

Hans kritik skyldes dog ikke frygt for at Seas-NVE ikke kan bære det økonomisk.
- Det kan man sagtens, men jeg forstår ikke, hvorfor vi skal købe en kommunal strømforsyning, som ligger uden for vort dækningsområde. Jeg mener også, at forbrugerne i Roskilde bliver snydt, da de som forbrugere har betalt selskabet en gang, og som nye forbrugere hos Seas-NVE nu kommer til at betale det en gang til, siger Niels Damgaard til NordvestNyt.dk

Niels Damgaard har netop sendt et brev ud til de af repræsentantskabets 160 medlemmer han kunne finde adressen på og opfordret dem til at forlange et ekstraordinært repræsentantskabsmøde.

I brevet, som NordvestNyt.dk citerer står der:
- Hvis der er flertal for at omstøde aftalen ved det ekstraordinære repræsentantskabsmøde, som forhåbentlig gennemføres, vil det formentlig betyde at hele bestyrelsen går. Det vil enhver anstændig bestyrelse gøre. Så næste punkt på dagsordenen, vil blive valg af ny bestyrelse.

Niels Damgaard lægger vægt på at Seas-NVE er et andelsselskab, hvis formål ikke er at tjene penge – en tanke han ikke mener direktør Jesper Hjulmand støtter.

Kilde: NordvestNyt.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11