23948sdkhjf

Internationalt gennembrud for dansk LED-gadelampe

Danske LedTraffic skal levere energibesparende LED-gadelamper til verdens største sammenhængende projekt med LED-vejbelysning i Chongqing i Kina.
Med en enkelt ordre er danske LedTraffic på vej mod et stort gennembrud for virksomhedens CO2-besparende LED-gadelampe. LedTraffic skal nemlig levere alt fra fundamenter til lampe-hoveder i forbindelse med 20 kilometers vejbelysning med LED som lyskilde i den kinesiske millionby Chongqing.

Aftalen er faldet på plads i et tæt samarbejde med det danske konsulat og handelskontor i Chongqing og virksomheden NRGE Power Solutions Co., Ltd., der leverer energibesparende produkter til det lokale bystyre.

- Der er tale om en meget stor ordre, der markerer et internationalt gennembrud for os. Projektet er verdens største sammenhængende projekt med LED-vejbelysning, og i omfang svarer det til, at vi skulle levere vejbelysning til hele Ring 3 i København, fortæller direktør Lars Kjær fra LedTraffic.

Chongqing er den største og mest befolkede af Kinas fire bystyrer. Kommunen har 32 millioner indbyggere, og i selve byen bor der 12 millioner. Den kinesiske centralregering har de seneste år investeret markant i udviklingen af Vestkina og navnlig Chongqing, hvilket har gjort byen til verdens hurtigst voksende metropol.

Store forventninger til det kinesiske marked
I kraft af de store besparelser forventer LedTraffic, at projektet i Chongqing bliver en succes, som kan bane vej for nye muligheder på det kinesiske marked.

- Forhåbentlig er dette blot startskuddet til noget endnu større. For at komme i betragtning til lignende projekter stiller de kinesiske myndigheder dog ofte krav om at være til stede i landet og benytte lokal arbejdskraft. Derfor har vi konkrete planer om at etablere både udviklingsafdeling og produktion i Chongqing, afslører Lars Kjær.

Kilde: LEDTraffic - http://www.ledtraffic.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157