23948sdkhjf

En grønnere fremtid for Vattenfall

Den svenske energiminister har netop udtalt, at fremtiden for den svenske statsejede energikoncern Vattenfall byder på flere grønne tiltag. Der skal satses meget mere på vedvarende energi og reduktionen af brugen af fossile energikilder.
Den statsejede svenske energikoncern skal investere mere grønt. Den svenske energiminister Andreas Carlgren har netop udtalt, at Vattenfall i fremtiden skal satse mere på vedvarende energi og reducere brugen af fossile energikilder. Det skriver dagbladet Børsen.

Vattenfall ejer fem kulkraftværker i Tyskland, hvor 87% af den el, der produceres, stammer fra fossile energikilder, hvilket ikke stemmer overens med den svenske regerings miljø- og energipolitik, hvor der fokuseres på vedvarende energikilder og reduktion af udledningen af drivhusgasser.

Eftersom den svenske regering ejer energikoncernen er den i sin fulde ret til at ændre retningslinjerne for Vattenfalls produktion.

I 2007 udledte Vattenfall næsten 85 mio. ton kuldioxid. Den største udledning af CO2 foregår på værker uden for Sverige.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094