23948sdkhjf

Vapo Group køber Statoils danske træpillevirksomhed

Den 4. juni underskrev Vapo A/S og Statoil A/S en aftale om, at datterselskabet Neova straks overtager Statoils danske aktiviteter inden for træbiobrændsel.
De pågældende aktiviteter omfatter et årligt salg på mere end 60.000 tons træpiller og eksisterende lagre, kontrakter og varemærker. Transaktionen betyder, at Neova yderligere konsoliderer sin skandinaviske position med en aktiv satsning på det danske marked.

- Neova er Skandinaviens førende bioenergiselskab. En stærk lokal virksomhed er naturligvis meget vigtig for os, så vi på en troværdig måde kan være i stand til at leve op til den rolle. Aftalen om overtagelse af Statoils aktiviteter, er i tråd med vores strategi om at blive førende leverandør af træpiller i høj kvalitet på det skandinaviske marked. Vi ser frem til at udvikle vores danske virksomhed i overensstemmelse med denne ambition, siger Niklas Engström, Business Area Manager Neova træpiller.

- Statoil og Vapo har i flere år haft et godt og tæt samarbejde, hvor Vapo har leveret træpiller af høj kvalitet. Det er på denne baggrund glædeligt for Statoil, at forretningen sælges til Vapo, som kan sikre, at kunderne fortsat får samme høje kvalitet og service, siger Pia Bach Henriksen, adm. direktør, Statoil A/S.

Neovas nye aktiviteter omfatter syv træpille-siloer, eksisterende lagerbeholdninger, kundeaftaler og det kendte registrerede varemærke HP-Kvalitet™, der sammen med varemærket Neova, er et af Danmarks bedst kendte varemærker for træpiller.

Aktiviteterne vil blive videreført som tidligere. Parterne har aftalt ikke at offentliggøre de nærmere økonomiske detaljer.

Kilde: Statoil

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.256