23948sdkhjf

SCF får tilsagn om projektstøtte fra EUDP

SCF har fået tilsagn om støtte fra EUDP til et udviklingsprojekt, som man vil gennemføre i samarbejde med Vattenfall og Aalborg Universitet. Den samlede støtte er på 9 mio. kr., hvoraf hovedparten tilfalder SCF.
SCF Technologies har fået tilsagn fra Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (EUDP) om økonomisk støtte til gennemførelse af udviklingsprojektet ”Demonstration of sustainable bio oil production using the CatLiq technology”. SCF gennemfører projektet i samarbejde med Vattenfall A/S og Institut for Energiteknik, Aalborg Universitet.

Projektet udføres i perioden 2009-2010, og er første del af et forløb, som skal resultere i opførelse og
drift af et nærkommercielt demonstrationsanlæg baseret på SCF’s patentanmeldte CatLiq-teknologi, som ved en termokemisk proces omdanner organisk affald til bio-olie. Første del indeholder grundlæggende udviklings- og optimeringsopgaver i forbindelse med fastlæggelse af design af et demonstrationsanlæg.

Det samlede tilskud til projektet er på 9 mio. kr., hvoraf hovedparten tilfalder SCF.

- Dette projekt er en vigtig aktivitet for SCF’s kommercialisering af CatLiq-teknologien. Vi er især glade for at kunne samarbejde med to så vigtige aktører inden for energisektoren som Vattenfall og Aalborg Universitet, siger Ulrik Jensen, SCF’s administrerende direktør.

Kilde: SCF Technologies - http://www.scf-technologies.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109