23948sdkhjf

Danmark skal være grøn vækstmotor for Siemens

Det tyske industrikonglomerat vil vokse kraftigt inden for bæredygtig teknologi – flere løsninger skal blandt andet udvikles i Danmark.
Efter planen vil Siemens øge omsætningen inden for miljøteknologi fra de nuværende 19 mia. euro til 25 mia. euro i 2011. Flere af de interessante projekter finder man blandt andet i Danmark. Et af disse er modernisering og udvikling af det danske elnet der i fremtiden skal tilpasses, så det kan udnytte den energi, der hentes fra vindmøller. Det skriver Berlingske Business.

Siemens’ danske topchef Jukka Pertola betegner Danmark som en interessant showcase, når det gælder eltransmission, og han forventer samtidig, at det på den baggrund bliver nødvendigt med nyansættelser i Danmark.

- Men det er ikke kun på eltransmissionsområdet, at vi vil satse. Vi vil gå aggressivt efter at vinde ordrer på det grønne område i de kommende år. Blandt andet ser vi store perspektiver i for eksempel byernes infrastruktur, der skal udvikles i takt med, at urbaniseringen fortsætter. Lige som vi forventer os meget af eltog i fremtiden. At drive eltog på strøm fra vindmøller er jo en meget effektiv måde at mindske CO2-udledningen, siger Jukka Pertola til Berlingske Business.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156